Ведат Хюсеин призова структурите на ДПС в Благоевградско към единство

Ведат Хюсеин призова структурите на ДПС в Благоевградско към единство

Областният съвет на ДПС в Благоевград призова за обединение във всички структури на партията.

Председателят на областния съвет Ведат Хюсеин разпространи декларация, с която обяви, че всички общински структури, членове и симпатизанти на ДПС от област Благоевград застават зад почетния председател д-р Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Той призова всички да останат обединени и сплотени, така както „показахме на последните парламентарни избори да продължим заедно напред“.

Ето декларацията на Ведат Хюсеин:

Фактът, че ДПС стана втора политическа сила в страната не се хареса на много хора, но ние категорично призоваваме за единство вътре в партията, за което винаги сме се борили и отстоявали. Нека не допускаме разделение и разцепление! Нека докажем, че сме силни и единни, че на евентуални следващи предсрочни избори ще излезем и ще покажем, че ДПС е по-силна от всякога. Заявяваме, че ДПС ще продължава да защитава интересите на хората, ще решава проблемите им и ще бъде близо до тях така, както досега.

Почетният председател д–р Ахмед Доган е идеолог и основател на ДПС, а г-н Делян Пеевски притежава решителност и прагматичност. ДПС винаги е била кауза и мисия за всички нас и е НЕДОПУСТИМО да си поставяме дилеми и избори пред нас. Затова в името на бъдещето на организацията и нейния просперитет се обръщаме към всички членове и симпатизанти на партията и към най-високите нива на ръководството да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!

Молим всички членове и симпатизанти на ДПС да не се поддават на манипулациите в социалните мрежи.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Асан
    Никога повече няма да гласувам за тази продажна партия. Гади ми се от тия
  2. Якоруда
    Да застанем единно зад нашия кмет РАДОСЛАВ Ревански
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини