Втора инстанция потвърди условна присъда за бившия депутат Димитър Гамишев

Втора инстанция потвърди условна присъда за бившия депутат Димитър Гамишев
Втора инстанция потвърди условната присъда на бившия депутат от ГЕРБ Димитър Гамищев, съобщи BIRD.
 
Бившият народен представител от Гоце Делчев бе осъден миналата година за укриване на данъци в особено големи размери, като сега САС потвърждава присъдата. Данъчните престъпления автоматично активират и производство от КОНПИ, поради което понастоящем е в ход и конфискационно дело срещу Гамишев, за отнемане на имущество на стойност 600 хиляди лева. 
 
 
Същевременно, неотдавна Гамишев окончателно загуби делото си за „къща-за-тъща“, по което му беше наложена стопроцентова финансова корекция за 400 хиляди лева. Това е и едно от малкото дела от тази категория, които Държен фонд Земеделие реално успява да спечели, припомня медията. 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини