Жестока катастрофа между тир и бус с трима загинали и 16 ранени край Лесово

Жестока катастрофа между тир и бус с трима загинали и 16 ранени край Лесово

Три са жертвите при тежката катастрофа рано тази сутрин край Лесово, съобщи БГНЕС. Ранени са 16 души, настанени са в ямболската болница. Към Ямбол пътува здравният министър Костадин Ангелов.

Сигнал за катастрофата между тир и пътнически бус е получен малко преди 06,00 часа тази сутрин. Към мястото на инцидента незабавно са насочени екипи на полицията, пожарната и ЦСМП от Ямбол, Сливен и Хасково. Установено е, че тежкотоварният автомобил е с украинска регистрация, а бусът е със сливенска регистрация, като е пътувал за Турция.

Движението е ограничено в двете посоки. Водачите изчакват на място. Екипи на „Пътна полиция“ регулират трафика. Апелът за водачите е да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини