Температурите падат, привечер ще вали дъжд

Температурите падат, привечер ще вали дъжд

Днес още преди обяд от запад облачността отново ще започне да се увеличава и до вечерта на много места ще превали дъжд. През нощта валежите ще продължат и ще са по-интензивни. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб, в Югоизточна България умерен южен вятър, който през нощта ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°, по-високи в Югоизточна България - до 30°, в София те ще са 21°-22°.

В планините облачността ще е значителна и на много места от запад на изток ще превали дъжд. Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 11°.

На Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-късно през деня ще се увеличи и до вечерта не места ще превали дъжд. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 25° и 28°. Температурата на морската вода ще е 22° - 23°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини