Още 255 заразени с COVID-19, Пиринско държи второто място с 31 случая

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

255 са новите случаи на доказана коронавирусна инфекция у нас при направени 5047 PCR-теста през последното денонощие. Вчера заразените бяха 290. За последните 24 часа отново най-много са случаите на COVID-19 в София град – 47, следва област Благоевград с 31 случая, област Пловдив с 24 и област Стара Загора с 23. В болница остават общо 782-ма пациенти, от които 36 се лекуват в интензивни отделения.

Излекувани от коронавирус у нас за последното денонощие са 119 човека, общо преборилите болестта са 14 132-ма. Още четирима души загубиха битката със смъртоносната зараза, общо жертвите на вируса в страната стават 789.

Вчера бе взето решение да се възстановят брифингите на Националния оперативен щаб. Всяка седмица експертите ще дават пресконференция, на която ще съобщават детайли за развитието на коронавируса у нас.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини