И тази седмица започва с много слънце

И тази седмица започва с много слънце

Много слънце ще има днес над цялата страна. Жегата ще вдигне температурите до 32 градуса на някои места. Разкъсаната и предимно средна и висока облачност от нощта в повечето райони ще се запази и ще е почти тихо. С по-значителни временни увеличения на облачността над Южна България, но само на отделни места, главно в планините, ще превали. Ще духа до умерен североизточен вятър.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода ще е 25-27°.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над масивите в Южна България, но само на отделни места слабо ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра – около 13°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини