Кирил Добрев: БСП може да даде кауза на обществото

Кирил Добрев
Кирил Добрев

"Вярвам, че случващото се в държавата е много по-важно от която и да е лична кампания. Не искам да остана безучастен, когато виждам, че силата и енергията на 130-годишната ни партия се разпилява във вътрешни противоборства. Не искам да оставам безучастен, когато виждам, че личните амбиции и лицемерието изпиват силата, енергията и ни завличат надолу".

Това заявява във видео обръщение кандидатът за председател на БСП - Кирил Добрев. Той поставя като акцент обединението на лявото на принципна, а не на лична основа. "Заедно можем да дадем кауза на обществото, защото партията, партията сме всички ние, а не просто един човек. Кандидатирам се, защото съм възпитан винаги да търся решения, а не оправдания", казва още Добрев. "Убеден съм, че можем да вървим заедно. Не обещавам депутатски места, нито удобни министерски кресла.
Мога да работя, да върна БСП на върха. Там, където й е мястото. А след това? След това - решавате вие!", казва още Кирил Добрев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини