Топло време днес, но пак ще вали и гърми

Топло време днес, но пак ще вали и гърми

Днес над Западна и Централна България отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, на повече места в следобедните часове. Над Източна България ще се задържи слънчево през целия ден. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в София около 28°.

Над планините отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици, на повече места в следобедните часове. Ще духа умерен до силен североизточен, по високите и открити части умерен югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 16°.

Край морето ще е слънчево, след обяд на отделни места с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури: 28°-31°. Температурата на морската вода е 25-26°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини