Подариха препис на вечната "История славянобългарская" на президента Румен Радев в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Президентът Румен Радев пристигна на посещение в Община Сандански.

По стара българска традиция, с хляб и сол, кметът Атанас Стоянов и общинска администрация посрещнаха днес държавния глава в сградата на община Сандански.

На срещата бяха обсъждани въпроси за развитието на града и общината, касаещи приоритетите в управлението, проблемите и възможни решения за тяхното преодоляване, финансовата децентрализация. Туризмът, земеделието и текстилната промишленост бяха посочени като водещи отрасли в общината. Засегната бе и темата за последиците от Covid 19, в икономически и социален аспект.

Кметът Атанас Стоянов подари на президента ценното издание Алманах “Македония”- албумът символ на родолюбие, просвета и свобода. А в знак на почит към делото на народния будител и отбелязване на 298 години от рождението на светеца Паисий Хилендарски, Стоянов изненада държавния глава с препис от вечната „История славянобългарска“!

В края на разговора президентът Румен Радев отбеляза като свой пропуск, че посещева този край едва за втори път. Държавният глава сподели колко е впечатлен от доброто развитие на града и общината, усмихнатите и гостоприемни хора и пожела на всички благополучие и занапред.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини