Естествената лечебница на Сандански с нов облик

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Любимото не само на санданчани място „Мирото“ вече очаква своите посетители със свежа и обновена визия. Основен ремонт бе направен на водопровода, санитарните помещения, съблекалните и скарите за слънчеви бани. Обезопасени бяха басейните, отстранени са проблемите с електричеството.

Легендата гласи, че светите братя Безсребреници Козма и Дамян са използвали лечебните сили на минералния извор при Мирото за изцелението на нуждаещите се. От тогава и до днес кристално чистата, без мирис и цвят вода, в съчетание с уникалните климат и природа, допринасят за утвърждаването на град Сандански като една от най-добрите балнеологични дестинации в Европа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини