Трима от 89 новозаразени с COVID-19 са от Пиринско, 41-г. мъж е сред жертвите на вируса

Трима от 89 новозаразени с COVID-19 са от Пиринско, 41-г. мъж е сред жертвите на вируса

89 са новозаразените през последното денонощие у нас от коронавирус. Изследвани са 2054 проби. Най-много са слуачите в София град – 24. В област Пловдив те са 12, по седем са в областите Плевен, Смолян и София, в област Кюстендил са пет, в областите Ловеч, Пазарджик и Сливен са по четири, в областите Благоевград и Стара Загора са по три, в областите Разград, Кърджали и Перник – по два, в областите Шумен и Ямбол – по един.

3542 са общо доказаните случаи на новия коронавирус у нас. Активни към момента са 1478 случая. 1880 са излекуваните лица, при които е бил констатиран COVID-19. 63 от тях са регистрирани за последните 24 часа. С доказан COVID-19 у нас са регистрирани 329 лица - медицински служители. През изминалото денонощие са установени три нови случая на медицински сестри.

До момента у нас са починали 184 лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. Три нови смъртни случая са регистрирани през последното денонощие. Касае се за мъж на 41 г. с пневмония, за който няма информация за съпътстващи заболявания, 65-г. жена с диабет и 60-г. жена със сърдечно и неврологично заболяване. 276 пациенти са настанени в болници, само 12 са в интензивни отделения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини