Сдружение „Доброта” помогна с храна и бебешки продукти на 400 човека

Снимки: Сдружение
Снимки: Сдружение "Доброта"

400 души от общините Благоевград и Рила получиха хранителни продукти и бебешки пелени от Сдружение „Доброта” по проект за справяне с последиците от Covid-19.

В продължение на един месец бяха раздадени храни от първа необходимост - брашно, олио, варива, макаронени изделия, сладкарски изделия и др., а за семействата с деца – бебешки пелени и почистващи кърпи. Кампанията бе насочена към хора и семейства, пострадали от въведеното извънредно положение заради коронавируса.

“Благодарение на „Фонд Обединени срещу Covid-19“ успяхме да продължим нашата доброволческа мисия, с която доставяме хранителни продукти и стоки от първа необходимост на хора в нужда. Тежко е да видиш как хора биват поставяни под карантина или губят работата си в резултат на вируса. Финансовата помощ от фонда успя да достигне до много семейства и да им помогне да преодолеят по-леко кризата”, заяви представителят на Сдружението - Димитър Димитров.

Неправителствената организация ще продължи с благотворителните си инициативи и през оставащите месеци от годината.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини