Стефан Апостолов дари 100 предпазни шлема за детските градини в Симитли

Стефан Апостолов дари 100 предпазни шлема за детските градини в Симитли

Народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов дари 100 висококачествени предпазни шлема за нуждите на детските градини в община Симитли. В навечерието на 1 юни – Денят на детето, когато ще бъдат отворени детските заведения в града и малките населени места, депутатът се срещна с ръководителите на градини, за да направи важното дарение.

„След броени дни детска градина „Радост” в град Симитли с всички нейни филиали, Детска градина „Здравец” – село Долно Осеново и детските градини в селата Черниче, Брежани, Крупник отварят врати за децата, затова за мен беше особено важно да им бъдат осигурени всички необходими предпазни средства, с които да работят. По този начин ще бъде гарантирана, както тяхната безопасност и здраве, така и това на всички деца и родителите, които от 1 юни ще пуснат децата си на детска градина”, каза Стефан Апостолов след връчването на голямото дарение.

Това е поредното дарение, което народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов прави във връзка с усложнената обстановка около COVID – 19. Преди малко повече от 2 седмици той закупи със собствени средства 6 телевизора за Инфекциозното отделение на Многопрофилна болница за активно лечение – Благоевград. Отделно от това още в началото на пандемията народният представител осигури 200 предпазни висококачествени шлема за Спешен център – Благоевград и всичките му филиали в областта.

 Заедно с кмета на Симитли Апостол Апостолов закупиха и дариха на жителите на Общината 2 000 висококачествени маски за многократна употреба.

Стефан Апостолов, заедно с общинските съветници от ГЕРБ – Кресна, се включи и в даряването на 600 маски за многократна употреба. С местните парламентаристи от партията в Струмяни закупиха и раздадоха над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.

Народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов продължава да подпомага и двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна, дарявайки им половината от своята заплата.

Депутатът се включи и в благотворителна кампания, която за пореден път обедини цялото население в Симитли, но и не само, в помощ на 14-годишния Георги, който се нуждае от спешна трансплантация.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини