Училищният директор Георги Тренчев удостоен с почетното отличие "Неофит Рилски"

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Директорът на НУ „Яне Сандански“ в Разлог - Георги Тренчев, бе удостоен с почетното отличие „Неофит Рилски” за цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на училищното образование.

Почетно отличие „Неофит Рилски“ е най-високото отличие, присъждано в образователната система на Република България. Учредено през 1996 г., по традиция се връчва в Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май.

Много са постиженията на директора през годините. Той работи в сферата на образованието от 38 години, като 23 години е директор на НУ „Яне Сандански“ гр. Разлог. Преди 5 години той е сред 30-те директори от български училища, включени в програмата „Академия за училищни лидери“. Д-р Георги Тренчев получава почетното отличие за втори път. То му е присъждано и преди около 15 години.

Поздрав за отличието на директора на НУ „Яне Сандански“ отправи кметът на Община Разлог – инж. Красимир Герчев.
„Гордея се от факта, че все повече са хората, които работят за по-добро и по качествено образование. А с тази награда Д-р Георги Тренчев доказа, че е избран за достоен пример!“, коментира градоначалникът. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини