Стефан Апостолов дари 100 предпазни шлема за детските градини в Симитли

Стефан Апостолов дари 100 предпазни шлема за детските градини в Симитли

Народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов дари 100 висококачествени предпазни шлема за нуждите на детските градини в община Симитли. В навечерието на 1 юни – Денят на детето, когато ще бъдат отворени детските заведения в града и малките населени места, депутатът се срещна с ръководителите на градини, за да направи важното дарение.

„След броени дни детска градина „Радост” в град Симитли с всички нейни филиали, Детска градина „Здравец” – село Долно Осеново и детските градини в селата Черниче, Брежани, Крупник отварят врати за децата, затова за мен беше особено важно да им бъдат осигурени всички необходими предпазни средства, с които да работят. По този начин ще бъде гарантирана, както тяхната безопасност и здраве, така и това на всички деца и родителите, които от 1 юни ще пуснат децата си на детска градина”, каза Стефан Апостолов след връчването на голямото дарение.

Това е поредното дарение, което народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов прави във връзка с усложнената обстановка около COVID – 19. Преди малко повече от 2 седмици той закупи със собствени средства 6 телевизора за Инфекциозното отделение на Многопрофилна болница за активно лечение – Благоевград. Отделно от това още в началото на пандемията народният представител осигури 200 предпазни висококачествени шлема за Спешен център – Благоевград и всичките му филиали в областта.

 Заедно с кмета на Симитли Апостол Апостолов закупиха и дариха на жителите на Общината 2 000 висококачествени маски за многократна употреба.

Стефан Апостолов, заедно с общинските съветници от ГЕРБ – Кресна, се включи и в даряването на 600 маски за многократна употреба. С местните парламентаристи от партията в Струмяни закупиха и раздадоха над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.

Народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов продължава да подпомага и двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна, дарявайки им половината от своята заплата.

Депутатът се включи и в благотворителна кампания, която за пореден път обедини цялото население в Симитли, но и не само, в помощ на 14-годишния Георги, който се нуждае от спешна трансплантация.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини