Заради безцелни разходки в центъра на Гоце Делчев от утре Синята зона става платена

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Общинският кризисен щаб в Гоце Делчев реши от 15 април да бъде възстановена работата на "Синята зона" в града. Основната причина затова е, че в последните дни все повече хора използват възможността за безплатно паркиране в центъра на града, за да оставят автомобилите си и да обикалят в централната градска част без да имат неотложна необходимост.

Поради това, Общинският кризисен щаб взе решение да бъде възстановено платеното паркиране в рамките на "Синята зона" и по този начин да се ограничи присъствието на хора в центъра на Гоце Делчев.

„Синята зона” в Гоце Делчев преустанови работа в началото на обявеното извънредно положение в страната. Целта бе да се улеснят гражданите при посещение на банки и други институции и да им се осигури паркиране възможно най-близо и за кратко време, след което да се приберат по домовете си. Заради недисциплинираността от последните дни платеното почасово паркиране ще заработи отново, като Общинският кризисен щаб се надява по този начин да се избегнат безцелните разходки в гр. Гоце Делчев.

Поради недобросъвестни граждани и Община Разлог реши да върне платеното паркиране в града.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини