Депутатът Стефан Апостолов купи и раздаде лично 2000 маски на жителите на Симитли

Депутатът Стефан Апостолов купи и раздаде лично 2000 маски на жителите на Симитли

Народният представител от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева дари на ОД на МВР-Благоевград предпазни маски с висока степен на защита - FFP3. Предпазните средства са предназначени за полицейските служители на КПП-тата и за патрулиращите служители.

Дарението бе прието от зам.-директора на ОД на МВР с благодарност за оказаната подкрепа в този тежък момент за служителите на МВР, които са на първа линия в борбата с пандемията. 

2000 защитни висококачествени трипластови маски за многократна употреба ще бъдат предоставени за жителите на община Симитли. Дарението бе направено със собствени средства лично от кмета на Община Симитли – Апостол Апостолов и народния представител от ГЕРБ – Стефан Апостолов.

Маските са за многократна употреба, като могат да се изпират до 10 пъти. Предпазните средства ще бъдат раздадени на кметовете по населените места в общината, а те на свой ред ще ги разпределенят сред нуждаещите се.

Кметът Апостол Апостолов и народният представител Стефан Апостолов призовават всички да бъдат отговорни към себе си и околните и да останат в домовете си, защото само така ще се справим по-бързо и по-лесно в този труден период.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини