Делян Пеевски осигури 2000 бързи теста за жителите на Банско

Делян Пеевски осигури 2000 бързи теста за жителите на Банско

Делян Пеевски осигури 2000 бързи теста за жителите на Банско.

Днес следобед в кабинета на кмета на Банско - Иван Кадев, пристигнаха три кашона с тестовете за коронавирус. Предаде ги лично кметът на община Белица - Радослав Реванси, който е координатор на всички дарения, които Делян Пеевски прави в Благоевградска област, откъдето е избран за депутат.

„Още по време на карантината в Банско Делян Пеевски предложи да дари бързи тестове. Сега го направи, след като стана ясно, че държавата ще даде 1000 теста за банскалии. Нашето дарение е координирано с Националния оперативен  щаб“, каза Ревански.

С осигурените още 2000 теста от Пеевски, ще се изпълни желанието на банскалии да се тестват около 1/3 от жителите на зимния курорт.

"Добре е в труден момент да усетиш помощта на колега и приятел, да споделиш грижата за хората и техните проблеми. Благодаря на Радослав Ревански, че можем да работим заедно“, каза кметът на Банско.

С тези тестове и с тези от Националния щаб от утре ще започне тестването на банскалии.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини