112 станаха заразените с коронавирус у нас

112 станаха заразените с коронавирус у нас

Общият брой на доказаните случаи с коронавирус у нас вече е 112 души, съобщи началникът на Оперативния щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски на брифинг във ВМА тази сутрин.

Той апелира към възрастните хора да си стоят по домовете, а що се отнася до по-твърди мерки, генерал Мутафчийски заяви, че щабът наблюдава ситуацията и за момента не се налагат. 

Но подчерта, че ако нещата се променят, по-строги мерки могат да бъдат въведени.

Той посочи още, в отговор на въпрос, че се изследват възможностите за внос на всички видове лекарства, които Световната здравна организация препоръчва като средства, които биха помогнали за лекуването на пациентите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини