Ветровито, но температурите се покачват

Ветровито, но температурите се покачват

Днес преди обяд облачността и над крайните източни и южни райони ще се разкъса и намалее. От запад ще започне ново заоблачаване, което до вечерта ще обхване цялата страна. Ще духа до умерен, а на север от планините временно и силен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 11° и 16°.

Над планините облачността ще се увеличава. Ще духа умерен, по билата временно силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра – около 2°.

Над Черноморието преди обяд облачността временно ще намалее до предимно слънчево време, но привечер от запад отново ще се увеличи. И тук ще духа слаб до умерен вятър. Максималните температури ще са между 10°-15°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини