Обличайте се топло, студът и снегът продължават

Обличайте се топло, студът и снегът продължават

Преди обяд снеговалежите ще продължат, но след обяд от запад ще отслабват и спират, най-късно в източните райони, където ще има виелици и навявания. От запад и облачността ще започне да се разкъсва. Ще е студено - максималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°, в София около минус 1°.

В планините ще бъде облачно, с валежи от сняг. Ще духа силен до бурен вятър, който постепенно ще започне да отслабва. Максимална температура на 1200 метра - около минус 7°, на 2000 метра – минус 12°. По Черноморието ще бъде облачно с валежи предимно от сняг. Максималните температури ще бъдат 0°-3°. Температурата на морската вода е 8-9°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини