Stand-up comedy с актьора Аладин Алиибрахим на 14 февруари

Stand-up comedy с актьора Аладин Алиибрахим на 14 февруари

Драматичен театър-Благоевград кани своите зрители на един „екстремно” различен 14 февруари – много хумор и промоционални цени на билети. ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. ДОТУК. е авторски текст на Аладин Алиибрахим, с помощта на неговия приятел Георги Янев. Шоуто със сигурност не представя отличния опит на актьора, а напротив. Лишен от баналности или битовизъм, Аладин споделя абсурдите на живота си.

Ако искате да потрошите колата на вашата половинка или искате да платите на някого, който да я потроши, това шоу е за вас. Очакват ви много абсурдни истории и нелепи ситуации, разкриващи личния опит на Аладин, който заради жена остана без кола , гръбнак  и  достойнство.

Както самият актьор споменава в интервю: „Всяка история е интересна и предизвиква емоция, най – вече когато човек се припознае в нея.”.  

Играе се на 14 февруари, 19:00ч., Камерна сцена „Владимир Давчев”

Цени:  ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ - Два билета с обща цена ➡ 14 лв.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини