Изложби и пленер за 9 май в Гоце Делчев

Снимка: Blagoevgrad.eu
Снимка: Blagoevgrad.eu

С две събития ще бъде отбелязан в Гоце Делчев 9 май – Ден на Европа и Ден на победата.

По инициатива на Общинската комисия за борба с противообществени прояви на малолетните и непълнолетните, в Гоце Делчев ще се състои детски пленер, който ще се проведе на площада пред Дома на културата. Всички деца и ученици са добре дошли на събитието, което ще се проведе на 9 май 2016 г. /понеделник/ от 13.00 ч. пред Дома на културата.

Темата на пленера е „Моята България в обединена Европа” и за участниците няма възрастови ограничения. Осигурени са материали за рисуване и апликация. Всички творби ще участват в изложба, а за най-талантливите участници са предвидени награди. 

На 9 май по повод Деня на Европа и Деня на победата Община Гоце Делчев и Общински исторически музей – Гоце Делчев организират фотоизложба на тема „Никой не е забравен и нищо не е забравено“ на Регионален исторически музей – Благоевград.

Изложбата е посветена на 71 – та годишнина от участието на българската армия в заключителната фаза на Втората световна война в периода 1944 – 1945 г. Откриването на изложбата ще бъде в 17.00 ч. в Общински исторически музей – Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини