Почина вокалистката на „Роксет“ Мари Фредриксон

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Мари Фредриксон, вокалистка на световноизвестната шведска група „Роксет“ (Roxette), почина на 61-годишна възраст. В официално изявление от групата и семейството на певицата потвърдиха тъжната новина. Певицата е починала на 9 декември сутринта след 17-годишна битка с рака.

„Благодаря ти, Мари, благодаря за всичко. Ти беше изключителен музикант, майстор на гласа, невероятен изпълнител. Благодаря, че рисувах моите черно-бели песни в най-красивите цветове. Ти беше най-прекрасният приятел от над 40 години. Горд съм и щастлив, че успях да споделя толкова много от твоето време, талант, топлина, щедрост и чувство за хумор. Горд съм, че те познавам! Нещата никога няма да са същите”, заяви другата половина на „Роксет” Пер Гесле.

Мари Фредриксон е издала общо осем студийни албума, последният през 2013 година.

Източник: БГНЕС

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини