Психичноболен намушка с нож охранител и минувач

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Възрастен мъж нападна с нож и рани двама в Горна Оряховица. Той опитал да нахлуе в оръжеен магазин с щанга и "кози крак", но на място пристигнали охранители.

Мъжът, който не е попадал в полицейските регистри досега, проявил агресия. Извадил нож, намушкал единият охранител в премишницата. Минаващ гражданин също се намеси, но и той бил нарязан по ръката, съобщава Нова тв. Полицията също пристигнала и обезвредила нападателя. Той обяснил, че атакувал магазина, защото искал да се въоръжи.

Състоянието на пострадалите е стабилно. Те са с шевове и са освободени за домашно лечение. Мъжът е на 64 години, самотноживеещ. Оказва се, че той е психичноболен. Още днес трябва да бъде приведен в заведение за лечение.

Източник: dnes.bg

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини