Заради сухия режим: Кметът Владимиров вдигна скандал на водния шеф

Снимка zapernık.com
Снимка zapernık.com

Луд скандал се разрази тази нощ в пернишкия квартал „Църква“. Местните жители вече пети ден са без вода. Напрежението е голямо, съобщи сайтът ZaPernik.com.

Кметът на община Перник Станислав Владимиров е срещнал по тъмна доба шефа на пернишкото водно дружество  Иван Витанов, наречен вече Ваньо Сушата заради кошмарния воден режим в района, пред помпена станция в района и е започнала шумна разправа.

Водният шеф за пореден път се опитал да прехвърли топката за водната криза към общината и това накарало новия кмет буквално да го помете с думи пред насъбралото се множество, останало без вода в квартал "Църква".

„В и К е сключила договор с перничани за подаване на питейна вода и е длъжна да я доставя до потребителите. Перник е във воден режим, но в определените часове дружеството трябва да направи нужната организация водата да стига до хората“, крещял кметът Владимиров срещу управителя на В и К Иван Витанов.

Станислав Владимиров е настоял за бързо решение на проблема с водоподаването в квартала и още тази вечер чешмите в домакинствата да потекат нормално. От своя страна, жителите на "Църква" поискаха и „Делта хил“ да бъде включен в режима, за да се осигури нормалното водоподаване в района. Така още от същата вечер кранчето на богаташите от „Делта Хил“ щяло да бъде затворено. Не стана ясно защо досега „В и К“ ги е толерирало и подавало вода в богаташкия квартал.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини