Даряват храни на семейства в нужда в Благоевград преди Коледа

Даряват храни на семейства в нужда в Благоевград преди Коледа

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) – Благоевград и Православният информационен център  в града стартираха кампания за събиране на дълготрайни пакетирани храни за семейства в нужда. Акцията е под мотото: "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!". Инициативата ще продължи до 16 декември 2019 година.

Желаещите да помогнат могат да даряват пакетирани сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади и други. Продуктите се събират в сградата на община Благоевград, в стая 516 (офиса на ОбСНВ), както и в Православния информационен център.

Всичко събрано ще се предостави на Православния център, откъдето продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и на семейства на наркозависими. „Надяваме се заедно да можем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата, които имат нужда от такъв вид помощ”, каза д-р Теменужка Любенова, председател на ОбСНВ.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини