Камбитов в жк. Ален мак: Ще изградим улица "Промишлена"

Камбитов в жк. Ален мак: Ще изградим улица

Улица „Промишлена“ в Благоевград предстои да бъде изградена  през следващия мандат на управление. Това заяви д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет на Благоевград,по време на среща с жители на ж.к. „Ален мак“. Въпросът бе повдигнат живеещите в квартала, които поздравиха д-р Камбитов, че вече има решение на дългогодишния проблем.

„Идеята не е отсега. Въпросът е , че до миналата година се водеха дела за отделни имоти в този участък, но можем да реализираме намерението“, каза  д-р Камбитов.

Пътят ще минава от кръговото кръстовище на ЗМКА, през казармите, между хотел „Пилевски“ и стария гробищен парк,като ще се стига до бул. „Д. Солунски“.  Целта трафикът от и за квартала да бъде облекчен максимално. Освен това ще бъде осигурена и по-голяма безопасност за пешеходците.

По време на срещата бяха обсъдени и текущи проблеми, които д-р Камбитов пое ангажимент да бъдат решени.

Преди това д-р Камбитов се срещна с жители на Централна градска част, там основният акцент бе подмяната на ВиК мрежата, която ще се реализира поетапно.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини