От Благоевград стартира мащабно шоу на тежкотоварни атомобили

От Благоевград стартира мащабно шоу на тежкотоварни атомобили

Най-модерните тежкотоварни транспортни средства на CNG идват в Благоевград на 15-и октомври. От там тръгва мащабното роуд шоу на Скания в цялата страна. Модерните возила на метан ще обиколят 7 града в България, в рамките на кампания под мотото „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“

Кампанията включва срещи с бизнеса на месно ниво, на които ще бъдат представени модерните решения за „чиста“ бързина на доставките. Целта на тези срещи е да се изградят връзки и взаимоотношения между клиенти, доставчиците на метан, фирмите-потребители на транспортни услуги и общините, които да превърнат „чистите“ доставки в цялостна и завършена транспортна система.

Срещата в Благоевградще се проведе на 15-ти октомври от 9:00 до 12:00 часа в сградата на бул. „Васил Левски“ 61 - бивш Завод на ЗСТ. На нея ще бъдат представени резентации, филми, ще бъдат организирани дискусии и тест драйв на модерните транспортни средства за превоз на товари и пътници на метан.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини