Мило тържество за 10-годишния юбилей на Защитено жилище-Разлог

Мило тържество за 10-годишния юбилей на Защитено жилище-Разлог

Защитеното жилище в село Долно Драглище отпразнува своя 10-и рожден ден. Празнична програма изнесоха потребителите и успяха да зарадват своите гости. Десетиятгодишен юбилей на социалното звено бе посветен на празника на град Разлог – 11 октомври .

Тържеството бе уважено от временно изпълняващия кмет на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и ръководители на социални учреждения, които отправиха приветствие към потребителите и служителите на дома.

Гости на събитието бяха Виктория Харампалиева - директор на Регионална Дирекция „Социално подпомагане” гр.Благоевград , Велина Кънчева – Дирекция „Социално подпомагане” гр.Разлог , управители и потребители на защитени жилища от 1 и 2 гр.Банско, “Център за настаняване от за деца и младежи “, гр. Разлог , Дом за стари хора в гр. Гоце Делчев , “Център за настаняване от семеен тип хора с умствена изостаналост” гр. Гоце Делчев и други. Гост-изпълнители на събитието бяха МФГ „Огражденска четворка”.

За завършек на тържеството Анита Тараланска, председател на Съюза на инвалидите в Перник, връчи медали на директора на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон" – Лилия Алтънина, от участието на защитеното жилище на XIII Републикански многожанров фестивал за хора с увреждания, където грабнаха първо и второ място.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини