Лекари прегледаха безплатно над 550 пациенти в община Сатовча

Снимка: Община Сатовча, архив
Снимка: Община Сатовча, архив

Огромен интерес сред населението предизвикаха организираните от община Сатовча за пета поредна година специализирани безплатни медицински прегледи за възрастни хора.

Над 550 жители на община Сатовча се възползваха от възможността да се консултират за своето здраве със специалисти – кардиолог, ортопед, ендокринолог и невролог.

Специализираните безплатни прегледи се проведоха в периода от 27 до 30 август в селата  Сатовча, Вълкосел, Кочан и Слащен, но право да се прегледат имаха хора от всички населени места в общината.

Прегледите бяха част от втория етап от Програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда на територията на общината със съдействието на кмета Арбен Мименов, в партньорство с Фондация „BCause“ и Фондация „Направи добро – Александровска“  към Александровска болница, с финансовата подкрепа на фирма за производство на тютюневи изделия. Част от инициативите на тази компания са насочени за корпоративна социална отговорност, за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини