Почерпен и без книжка шофьор се заби в ограда в Микрево

Почерпен и без книжка шофьор се заби в ограда в Микрево

Пишман шофьор, пиян и без книжка, катастрофира в района на село Микрево, община Струмяни. Инцидентът е станал около полунощ. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 22-годишен водач от село Микрево, се движел с несъобразена с пътните условия скорост и излязъл вдясно от пътното платно.

Колата се забила в ограда. При инцидента, с охлузни рани в областта на гърдите, е пострадал 26-годишен пътник в автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отчела наличие на 0,66 промила.

Оказало се, че той шофира в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на МПС. Образувано е бързо производство срещу водача.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини