Спипаха санданчанин да краде ярета в село Палат

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Крадец на ярета бе заловен от полицейски служители на РУ-Сандански. На телефон 112 е получен сигнал, че около 20:55 часа снощи е извършена кражба на три ярета от кошара в село Палат, община Струмяни. Полицаите бързо установяват кой е извършител на деянието.

Задържан за 24 часа в ареста е 33-годишен мъж от Сандански. Той е признал за кражбата. Срещу него е образувано досъдебно  производство.

Полицейски служители на РУ-Сандански работят по разкриването на друга кражба, извършена за времето от 09:45 часа до 11:30 часа вчера. От частен дом в село Кръстилци е задигната дамска чанта с намиращи се в нея лични документи, ключове и сумата от 3000 лв.

За случая е уведомена Районна прокуратура-Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини