Правят крайречна алея в Сандански, отчуждават частни имоти

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Община Сандански стартира процедура за отчуждаване на отделни части от поземлени имоти, които са частна собственост. Те се намират в местността Манастирчето в землището на града. Въпросните парцели ще се заплащат по пазарни цени на техните собственици.

Община Сандански ще изгради в местността Манастирчето обект, който е публична общинска собственост. Ще се направи модерна крайречна алея, ще се извърши благоустрояване в района и ще се озеленят с нова растителност прилежащите площи.

За всички тези дейности е влязъл в сила Подробен устойствен план и на основание на Закона за общинска собственост ще бъдат отчуждени части от частни имоти.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини