Започна санирането на Разложката професионална гимназия

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Стартира санирането на Разложката професионална гимназия „Никола Стойчев”. Преди време директорът на учебното заведение - Васка Пенева, говори за необходимостта от ремонта с образователния министър Красимир Вълчев и той вече е факт. Ремонтните дейности се извършват и със съдействието на община Разлог.

Санирането ще обхване цялата училищна сграда,в която се обучават повече от 280 деца от Разлог и региона. Реализирането на проекта ще осигури по-високо ниво на енергийна ефективност. Ще се осигури и по-сериозен икономичен ефект върху бюджета на училището, тъй като предвид дългата зима в Разлог, ще се намалят значително разходите за отопление и ще се осигури по-комфортна среда за учебния процес.
За учебната 2019/2020 година директорът, учителите и служителите на Разложка Професионална Гимназия "Никола Стойчев" ще посрещнат своите ученици в напълно обновена училищна сграда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини