12-часово музикално шоу в курорта Банско с „One Love Tour”

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Уникално парти с много хубава музика, атрактивни игри и настроение ще има на 20 юли в Банско с фестивала „One Love Tour”. Тазгодишното турне започва в града под Тодорка и ще продължи точно 12 часа – шоуто ще е от 10,00 до 22,00 часа.

За всички зрители на сцената ще се качат българските музикални звезди Графа и Михаела Филева, както Слаткаристика и Next Time от Северна Македония. Рап и хип-хоп изпълнител Марко Маринкович, по-известен като Слаткаристика, и братята Мартин и Стефан Филиповски /Next Time/ ще изпеят най-добрите си песни. Изпълнителите от България и Северна Македония ще докажат, че на езика на музиката и любовта граници не съществуват. През целия ден ще се провеждат игри от телевизионното предаване „Фермата”, ще има и емблематични дуели от ТВ формата. Алея на занаятите пък ще разкрие тайните на някои от най-старите български занаяти.

Фестивалът ще продължи в Струмица, Скопие и Крива паланка в Северна Македония, а в България музикалните звезди от двете съседни държави ще бъдат още във Варна, Бургас и Стара Загора.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини