Купи и грамоти за малки и млади театрали в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Популярните актьори Веселин Калановски и Николай Станоев наградиха участниците в седмото издание на театралния фестивал „Талантино“ в Благоевград. Малките и млади театрали получиха грамоти, купи и статуетки. Те бяха поздравени от председателя на журито - доц. Огнян Спиров, и директора на Драматичен театър „Енчо Халачев“ -  Бранимир Митов, който е организатор на културното събитие.

И тази година Благоевград се превърна в сцена, на която се изявиха стотици даровити деца от цяла България. В тазгодишното издание на фестивала  бяха изиграни  32  постановки от малки и млади актьори от  Благоевград, София, Перник,Симитли ,Казанлък, Банкя,  Правец, Пазарджик, Бургас, Етрополе.

Сред заглавията на „Талантино“ бяха „Всеки змей това го знае“, “Таборът отива на небето“,  „Бурята“, „Един прекрасен ден“, „Лелята на Стаси“, „Денят на прошката“,  „Анини приказки“, „Бурята, „Чекмедже“ „Индже“, „Двобой“, „Пуканки“.

Тази година бе подготвена и съпътстваща програма – провде се Международна научна конференция на тема „Театрални школи, фестивали и публики, традиции, предизвикателства и нови посоки“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини