Омбудсманът и ЮЗУ ще си сътрудничат

Омбудсманът и ЮЗУ ще си сътрудничат
Снимки: ЮЗУ

Омбудсманът на България Мая Манолова бе на посещение в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Тя се срещна с ректора на Югозападния университет - проф. д-р Борислав Юруков. Двамата подписаха споразумение за сътрудничество за организиране и провеждане на студентски стажове в институцията на обществения посредник. Те обсъдиха и възможности за сътрудничество в областта на проектната дейност, която университетът осъществява. 

По време на срещата проф. Юруков благодари на Мая Манолова за подкрепата, която тя увери, че ще продължи да оказва на университета. Той подчерта, че омбудсманът се ползва с голямо обществено доверие. От своя страна Мая Манолова каза, че има високо мнение за Югозападния университет „Неофит Рилски“, като отбеляза, че в университета преподават качествени преподаватели и се обучават изключително будни студенти.

Мая Манолова бе поканена да изнесе публична лекция пред студенти от Югозападния университет, която тя с удоволствие прие. Очаква се омбудсманът да се срещне със студентите в началото на следващата академична година, когато ще ги запознае с ролята на обществения посредник.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини