20 колоездачи правят обиколка на Пирин планина

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

20 колоездачи участват тази година в традиционната колоездачна обиколка на Пирин планина. Стартът на 17-ото поред издание бе даден днес в 09,30 часа от кмета на община Сандански – Кирил Котев, в 09,30 часа. Той пожела приятни емоции и успешно финиширане на участниците в неделя, като финалът е на площад „България” в курортния град.

Дължината на трасето е 220 километра, то е разделено на три етапа. 20-те  велосипедисти ще катерят с колелата си Пирин планина. Сред тях има участници от Франция и Северна Македония. 

Тридневната обиколка се организира от община Сандански, Туристическо дружество „Еделвайс“ и Спортен клуб „Пирински орел“ при Гимназия „Яне Сандански“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини