Изпълнители и зрители пяха заедно на Джумая фест в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Изключително емоционално премина и втората вечер на „Jumaya Stage Festival”. В събота в района между сградата на НАП и площад „Македония” бе пълно с почитатели на хубавата музика. FA ROCK, LEONTAS, SEVI, Д2 +Любо Киров, Вокално студио „Фа Диез“ предизвикаха истински фурор сред меломаните. Творците и публиката се сляха в едно, пеейки заеднои хитове и нови музикални парчета. В зоната фестивала артисти представяха своите ръчно изработени творения в Арт фест.

Началото на събитието бе дадено в петък вечер, когато на сцената се качиха „Мерудия“, „Echoo Balkan Samba" и "Акага". „Jumaya Stage Festival“ се провежда в Благоевград за втора поредна година, след като пилотното издание се оказа изключително успешно. Събитието е финансирано от Фонд „Култура“ към община Благоевград.

Второто издание на фестивала предложи и Неделно училище. В него участват известни за България артисти. Имаше и уъркшоп за деца и възрастни. Иван Шопов пък представи най-новите способи за създаване на музика. Евгени Господинов разкри техниките на пеене при деца и възрастни, които се занимават с рок музика.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини