Комедията „Вечеря за тъпаци" просълзи от смях банскалии

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Театралният фестивал „На публиката - с любов" в Банско с всяка изминала година печели все повече почитатели на Мелпомена и се превръща в истински празник за града. Салонът на Народно читалище "Никола Вапцаров" в града трудно побра жадните за театър зрители, които дойдоха да видят играното над 400 пъти хитово представление "Вечеря за тъпаци" на Сатиричния театър. С постановката бе даден старт на осмото издание на театралните вечери. При откриването кметът на общината - Георги Икономов, не скри вълнението си и каза, че се гордее, защото интересът към театралното изкуство в Банско расте непрекъснато.

С аплодисменти бяха посрещнати любимите актьори Христо Гърбов, Иван Бърнев, Веселин Ранков, Ани Вълчанова, Йорданка Стефанова и Калин Сърменов, които се раздадоха на макс по време на спектакъла. Бляскавата комедия предизвика непрестанен смях у зрителите, които дълго ще помнят завладяващата им игра. Финал на това преживяване сложи директорът на Сатиричния театър - Калин Сърменов, с думи на благодарност към възторжените зрители.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини