Забавно лято с много интересни занимания за децата в община Банско

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

С чаканата с нетърпение от малчуганите инициатива „Плувно лято” на 10 юни стартират летните занимания за децата от община Банско, организирани от местната администрация. Своето начало на същата дата ще поставят и школите по музика и по изобразително изкуство. На по-късен етап децата и учениците от общината ще могат да избират къде да изкарат своята ваканция - Кръжок „Сръчни ръчички”, Клуб „Кулинарни традиции”, Клуб „Занимателни, логически и образователни игри”, Клуб „Спортни игри”, Клуб "Роботика", Клуб Народни танци", Клуб „Туризъм”, Клуб „Лято без наркотици”, „Клуб на добрата вест", Детска полицейска школа.

Експертите от общинска администрация Банско обогатиха тазгодишното издание на „Лято 2019”, водени от стремежа за разнообразие и интересни занимания за децата по време на дългата лятна ваканция. Те освен с образователен характер, са и много забавни. Традиционно над 700 деца  се записват за програмата и посещават повече от една от занимателните форми. Летните занимания са напълно безплатни за децата и учениците от общинските детски градини и училища.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини