Ремонтират площадите в град Белица и три села

Снимка: Община Белица, архив
Снимка: Община Белица, архив

Започна изпълнението на проект „Обновяване на площади в четири населени места” в община Белица. В общинския център проектът обхваща построяването на пеещи фонтани със светлинни и водни ефекти на фона на песни, свързани с Белица, осветление, озеленяване и места за отдих.

Разноцветни 3D запомнящи се светлинни ефекти ще украсяват публичните сгради в центъра на града. Привлекателна инфраструктура и социално-икономическа среда за живот, труд и бизнес в общината ще придаде на центъра на малкото градче европейски вид.

Проектът обхваща още три населени места – селата  Горно Краище, Дагоново и Бабяк. Площадните пространства в тях също ще бъдат обновени и аранжирани.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини