Община Благоевград съдейства на меломани за намиране на квартири

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

По-малко от три седмици остават до най-голямото и очаквано музикално събитие в Благоевград - “Francofolies. Благоевград“. Фестивалът, който превръща града в световна музикална сцена, ще се проведе на 21-22 юни в парк „Македония. Той ще бъде предхождан от още две значими музикални събития, а именно „Jumaya Stage Festival” - 7 и 8 юни, както и големият концерт на БГ Радио – 14 и 15 юни.

Поради сериозния интерес към фестивалите и пълната заетост на хотелите в града и тази година община Благоевград има абсолютна готовност да съдейства на хора, които търсят или отдават квартири, апартаменти и къщи за гости под наем. Всеки, който се нуждае от съдействие, може да позвъни на 0884115150, да посети офиса на Туристически-културно информационен център – Благоевград или да пише на https://www.facebook.com/infocentreblg/.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини