Вече се продават билетите за Летните театрални вечери в Банско

Вече се продават билетите за Летните театрални вечери в Банско

Дълго чаканите срещи с едни от най-обичаните актьори и хитови заглавия в столичния театрален афиш скоро ще зарадват жители и гости на Банско. Тази събота в планинския град започват Летните театрални вечери "На публиката - с любов".

Билети за спектаклите може да се купят от касата "Никола Вапцаров" и в Посетителския информационен център - Банско, на изключително атрактивната цена от 6.00лв. Представлението на 11.06 от 10.30ч. е подарък за най-малките, а рециталът по книгата на Константин Икономов на 13.06 от 17 часа ще пренесе всички в света на изящната словестност. Входът е свободен.

Не е за пропускане и премиерата на новата театрална трупа в града "Има ли смисъл да утепваме мечка", с която ще бъдат закрити театралните вечери на 15 юни от 19 часа.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини