Убиха българин след финала на Шампионската лига в Англия

Снимка: pixabay
Снимка: pixabay

Българин е бил наръган и убит след финала на Шампионската лига, между Ливърпул и Тотнъм, който се игра в Англия, съобщава tribune.bg.

Венцислав Маргинов е починал в болница, след като лекарите 3 дни се борили за живота му, съобщават информационните агенции. 51-годишният мъж е гледал мача в бар с приятели. На прибиране към дома тримата са нападната от футболни запалянковци. Маринов е бил намушкан. Ранен е и 28-годишният му син. Той също е приет в болница с рани по лицето.

За нападението е задържан 31-годишен британец, разследван и за притежание на наркотици. Има и втори заподозрян на 32 години, но той все още няма повдигнати обвинения.

Убитият българин от години работел в Англия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини