Издирват шофьор от село Мусомища, ударил патрулка и избягал

Издирват шофьор от село Мусомища, ударил патрулка и избягал

Полицията издирва шофьор, избягал от местопрестъплението. В неделя около 17.30 часа на изхода на Гоце Делчев в посока Дъбница униформените служители подали сигнал за проверка на лек автомобил "Рено Клио", управляван от 33-годишния М. Х. от село Мусомища.

Водачът на автомобила не се подчинил на стоп палката и продължил движението си в посока село Дъбница, като на изхода на селото застигнал патрулка. Вместо да спре, шофьорът натиснал газта и ударил патрулката. Изплашен от сблъсъка, младият мъж спрял колата и побягнал в неизвестна посока.

След извършен оглед на автомобила, полицейските служители са иззели около 110 литра нафта и пробивна бормашина. За случая е уведомена Районна прокуратура-Гоце Делчев, като работата по установяване на местонахождението на М. Х. продължава.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини