Великденски концерт ще зарадва жители и гости на Белица

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Община Белица и Народно читалище „Георги Тодоров-1885“ организират великденски концерт утре в центъра на града. Началото на музикалното събитие, което ще зарадва жители и гости на китното градче, е от 11.00 часа.

На откритата сцена пред сградата на читалището ще се изяви местният Ансамбъл за народни песни и танци, който ще представи своя нов репертоар.

Зрителите ще имат възможност да се насладят на танцовото, фолклорно и модерно изкуство, пресъздадени от детските танцови групи „Ритъм Дежаву“ , „Дребосъците“ и „Бела Ица“. Публиката ще чуе и соловите изпълнения на  възпитаниците на читалището в областта на забавната и пиринската песен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини