Майстори зад волана от 5 държави на рали в Гоце Делчев

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Вторият кръг от Националния шампионат по планинско изкачване на България „Планинско Гоце Делчев 2019” ще се проведе в град Гоце Делчев на 4 и 5 май. Очаква се 65 състезатели от България, Македония, Сърбия, Гърция и Румъния да участват в атрактивната надпревара, а сред ВИП гостите да са боксьорът Кубрат Пулев, плувецът Петър Стойчев и бившият волейболист Любо Ганев.

Маршрутът започва от Гоце Делчев, преминава през село Добротино и стига до прохода Попови ливади. Общата дължина на трасето е 4,4 километра. В първия ден ще се направи технически преглед на автомобилите. Официалното откриване е в 12,30 часа в събота. След това ще започне официалната тренировка в три манша.

Подгряващият манш във втория ден започва в 09,30 часа, стартът е с начало 11,00 часа, състезателите ще изминат общо 13,2 километра в трите манша. Награждаването на победителите ще е в 14,00 часа на 5 май. Състезанието се организира от община Гоце Делчев, АСК „Данев Рейсинг” и Българската федерация по автомобилен спорт.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини