Новаков: ЕС и България направиха всичко възможно по темата „Брекзит”

Андрей Новаков, снимка: Пресцентър
Андрей Новаков, снимка: Пресцентър

Аз считам, че отговорите за това какво ще се случи с Брекзит трябва да бъдат търсени в Лондон. Европейският съюз направи всичко, което можеше в ситуация, в която не искаше да бъде поставян. Същото важи и за България, която считам, че направи всичко, за да защити интересите на българските граждани, които са там. Това заяви евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ – Андрей Новаков, снощи в предаването на БНТ – „Референдум”, което се предава на живо от Брюксел и в него участваха български и чужди евродепутати.  

„С наближаването на изборите все по-често ще чуваме призиви за това хората да бъдат активни, да гласуват. Но аз се поставям на тяхно място, питайки се защо да го правя. А истината е, че гласуването е като свободния пазар, който имаме в Европейският съюз. И хората ще изберат това, което считат за по-добро”, каза още Новаков.

Той смята, че хората имат добре развит нюх за това кое е евтино и лъскаво, а в политиката се оказва, че евтиното и лъскавото са всъщност популизмът и лявото.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини